Logo2-removebg-preview (1)

RECENZE

CO O NÁS ŘÍKAJÍ NAŠI KLIENTI

    negative review  Personál síce milý, ale po ošetrení Human Tecarom som odišla s hlbokou spáleninou kože ;(

    Denisa Kalouskova Avatar Denisa Kalouskova
    18.08.2017

    positive review  Úžasna klinika a úžasni lidé a odborníci. Doporučuji 😉

    Kveta Vondrakova Avatar Kveta Vondrakova
    14.06.2015

    positive review  Děkuji Anet za perfektni práci. V pondělí jsem se nemohl hnout a dnes beru 3. Místo na golfové LobbyTOUR!!! DĚKUJI za pomoc.

    Petr Pilsner Chmelda Avatar Petr Pilsner Chmelda
    17.05.2018

    positive review  mám pro všechny lidi v této klinice hlavně slova chvály a vděčnosti . Mohl bych pokračovat plno superlativy ty si však může každý dosadit. V Endale to už po vstupu prudí energii a pozitivitou a plno věcí které tam jsou k dispozici jsem shledal jako velmi účinné. věřím že plno lidí hledající odpověď na svoje zdraví tady najde pomocnou ruku a správnou odpověď. U mě je to za Zlatého bludišťáka a velké děkuji Je mi ctí že jste součástí mé cesty za zdravím

    Martin Vejvoda Avatar Martin Vejvoda
    20.09.2018

    positive review  Na klinice ENDALA mně pomohli s výrostkem na patě,nemusela jsem absolvovat ožary a taky léčba roztroušené sklerozy, dva roky jsem byla bez ataků. Poděkování hlavne MUDr.Vojáčkovi.

    Mária Trošková Avatar Mária Trošková
    11.12.2018

    5 star review  Děkuji za skvělý přístup a citlivé jednání.

    Renata Janásová Avatar Renata Janásová
    07.07.2017

    positive review  Skvělá péče a hlavně úžasní lidi, kteří tomu rozumí a chtějí Vám opravdu pomoci!!! Doporučuji a celýmu týmu děkuji 🙂

    Kateřina Čechová Avatar Kateřina Čechová
    23.05.2015

    5 star review  Škoda, že mohu dát jen pouhých pět hvězdiček. Ještě větší škoda pro lidi, kteří tuto instituci neznají, nebo nemohou jejích služeb využívat. Úplnou náhodou jsem pozval MUDr. Jana Vojáčka jako náhradníka za přednášející, která měla referovat o svých alternativních metodách léčení... a náhle onemocněla. Jí jsem to nepřál, ale posluchačům velice. Byl to přesvědčivý projev sice mladého, ale již velice zkušeného lékaře, který se dokázal za 10 roků praxe důkladně porozhlédnout po světě Skutečné Medicíny a vzít si z ní to nejlepší, co vede k vyléčení. Je opravdu obrovský rozdíl mezi léčením podle šablony, jakou nám předkládá téměř povinný mainstream a tím, co vede k vyléčení i velmi těžkých nemocí. Děkuji ještě dodatečně a přeji mnoho úspěchů i osobního štěstí, doktore Vojáčku.!

    Josef Čáp Avatar Josef Čáp
    30.05.2016

    5 star review  Komplexní péče a individuální přístup, ať už vás trápí jakýkoli problém! 🙂

    Adéla Bilíková Avatar Adéla Bilíková
    15.11.2014

    positive review  Mudr.Zina Kaucká úžasný lékař a člověk 👍

    Petra Sajdlová Avatar Petra Sajdlová
    05.03.2019

    positive review  Vyzkoušela jsem ošetření obličeje a dekoltu. Omeoenergetica, tak se nazývá toto ošetření. Masáž rukou byl ještě bonus v pauze. Jsem velmi příjemně překvapená tím, že už teď je vidět i v mém věku to, jak je pleť na povolených místech pevnější. Přístup kosmetičky, její profesionalita a milý přístup, stejně tak celého týmu, recepcí počínaje mě přimělo napsat tyto řádky a klinice dát 5 hvězdiček. Maximální spokojenost. DÍKY 🙂

    Hanny Salsa Avatar Hanny Salsa
    12.04.2017

    positive review  Kliniku Endalu jsem navstivila letos v breznu a byla jsem s pratelskym a zaroven velmi profesionalnim pristupem vsech hrozne moc spokojena. Endala nikomu neradi ani nic nevnucuje, ale ukazuje moznosti a smer, kterym se vydat. Dekuji!

    Andrea Pešková Avatar Andrea Pešková
    09.03.2018
KDE NÁS NAJDETE